tag:blogger.com,1999:blog-30398946.post7571507947870421829..comments2023-06-02T16:24:58.962+02:00Comments on Ningú és Perfecte: Castanyes i CarbassesNingú és Perfectehttp://www.blogger.com/profile/15165105699767869138noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-30398946.post-16227489790482487102007-10-30T19:13:00.000+01:002007-10-30T19:13:00.000+01:00FET!!!Espero notícies doncs!i ja t'explicaré com v...FET!!!<BR/>Espero notícies doncs!<BR/>i ja t'explicaré com va la crema de carbassa...iona76https://www.blogger.com/profile/17957074561571442871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30398946.post-52530683311201518512007-10-30T08:01:00.000+01:002007-10-30T08:01:00.000+01:00Knack, moltes gràcies. Dona'm més pistes.Iona, pro...Knack, moltes gràcies. Dona'm més pistes.<BR/><BR/>Iona, prova-la! ja veuràs que surt molt bona. Ja t'avisaré quan nevi, i així pugeu a ensenyar-li la neu a la Lola.Ningú és Perfectehttps://www.blogger.com/profile/15165105699767869138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30398946.post-76386633033676295692007-10-29T21:52:00.000+01:002007-10-29T21:52:00.000+01:00Gràcies per la recepta!I gràcies per traslladar-me...Gràcies per la recepta!<BR/>I gràcies per traslladar-me a l'entrada del fred del pirineu... com enyoro veure nevar...iona76https://www.blogger.com/profile/17957074561571442871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30398946.post-67498681396353656022007-10-29T20:37:00.000+01:002007-10-29T20:37:00.000+01:00Noe, fa temps ens vam coneixer, quan jo treballava...Noe, fa temps ens vam coneixer, quan jo treballava a Andorra i cobriem rodes de premsa junts. Ara, segueixo el teu blog diariament! <BR/>Felicitats!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-30398946.post-90037766041148112422007-10-29T09:24:00.000+01:002007-10-29T09:24:00.000+01:00CREMA DE CARBASSAPER 4 PERSONES1/2 carbassa1 porro...CREMA DE CARBASSA<BR/><BR/>PER 4 PERSONES<BR/>1/2 carbassa<BR/>1 porro<BR/>4 patates<BR/>1 raig d'oli d'oliva<BR/><BR/>Trinxar carbassa, porro i patata i sofregir lleugerament en l'oli d'oliva.<BR/><BR/>Cobrir de brou.<BR/><BR/>Fer coure en l'olla exprés cinc minuts.(en una olla convencional, coure fins que quedi tendra la patata)<BR/><BR/>Triturar amb el braç elèctric i servir amb crostonets de Ningú és Perfectehttps://www.blogger.com/profile/15165105699767869138noreply@blogger.com