06 d’octubre 2006

Divendres

I ja tenim aquí el divendres.

Una setmana intensa de tornada a la normalitat i de noves veus i nous temes.

La llei d’inversions estrangeres, el dret de sufragi dels immigrants, l’accident a Prat de la Creu i el reconeixement popular a la monitora que portava els nens, el concurs d’slot que es farà aquest cap de setmana a Encamp, l’inici del festival Narciso Yepes demà a l’Auditori Nacional i les pors de la PIME davant unes xifres econòmiques que fan tenir ben contreta -a més d’un- la part més toveta del final de l’espatlla.

Són alguns dels temes que ens han acompanyat en aquesta primera setmana de temporada a la ràdio.

Hem parlat de llibres amb el darrer premi Llorenç Vilallonga, Jordi Cabré i la seva novel.la, “El virus de la Tristesa” ( Proa). Un thriller polític amb regust històric i de lectura trepidant.

Ens ha acompanyat el sexòleg Antoni Bolinches per parlar de les segones oportunitats en l’amor (“Amor al segon intent”, Ed. Mina) i ens ha quedat clar que la millor manera de no fracassar en les relacions de parella és no equivocar-nos quan triem.

Dolors Abad, alma màter del Molí dels Fanals ha compartit amb nosaltres l’espai de l’entrevista de la setmana, i amb ella hem recordat els seus inicis a la cuina i ens ha explicat el problemes dels celíacs.

Hem escoltat els nous col.laboradors i seccions, com el consultori del doctor Rabanal, que cada dimarts respon les preguntes estranyes dels oients, Joan Mingorance que ens fa pensar des de la filosofia pràctica o Anna Cortés que ens posa al dia de seguretat alimentària i consum.

D’altres són ja gairebé com de la família.

Josep Dallerés, el naturista Joan Amigó, la dietista Berta Jiménez, Xavier Gafarot o Isidre Domenjó són part ja del Ningú és Perfecte des de fa diverses temporades.

I tenim espais clàssics com la tertúlia, i de nous com el debat, que per cert, ahir va estar més que animat discutint sobre si els residents haurien de tenir dret a vot a les comunals.

Un tema que té el més calent a l’aigüera i que aixeca més que polseguera a la que es remena una mica.

Esperem que la setmana vinent ens ho passem tan bé com aquesta.

De moment la cosa promet.

Els propers dies ens acompanyaran l’escriptor nacionalista Víctor Alexandre i el seu darrer llibre “Tv3 a traïció”.

Parlarem del llibre “Dones d’Andorra” amb Montserrat Ronchera i Adelaida Garcia Puy. Un record a l’Andorra d’abans.

A l’entrevista de la setmana tindrem a l’ordinenc Simó Duró i el debat de dijous el dedicarem al Carril Bus- el Bus Exprés i el Bus Lliure.

Realment funciona? Solucionarà els problemes de trànsit? És una bona sortida pels estudiants? Tenim consciència de transport Públic? Què hauria de canviar per fer desaparèixer les cues?

Són algunes de les preguntes que tenim sobre la taula per fer als experts en el proper debat.

Aquest any, a més estem obrint les portes.

A través del bloc o del telèfon en directe. Totes les aportacions són bones, i és que ens importa el que penses.

I pels que tinguin son que no s’amoïnin, que Ningú és perfecte.

Arxiu del blog