15 de gener 2008

Ils sont fous ces romains!

Titular del Diari d'Andorra d'avui:

"Pintat vol optar a la reelecció si el partit no gira cap a la dreta".

I jo em demano:

A la dreta?
Més a la dreta?

Ils sont fous ces romains! Obelix dixit

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut i estimat senyor,

degut a que el seu blog te un enllaç al tamarrolandia, ens veurem en l'obligació de treure els enllaços de varis blocs i Webs del país al seu bloc.

Evidentment que la decisió de treure tal lloc obscur del seu bloc es seva, nosaltres i per ètica no volem col.laborar ni de pont a enllaçar llocs que puguin portar al mencionat, ja que es un cultiu de mentides i desqualificacions falses a persones i col.lectius.

Esperant la seva resposta, el saludem molt atentament,

J.A. Durán ha dit...

M'agrada especialment allò de "...es un cultiu de mentides i desqualificacions falses a persones i col.lectius".

Molt simpàtic, hehe.

Ningú és Perfecte ha dit...

Benvolgut senyor Anònim:

Tot i que -com vostè- discrepo de la major part dels comentaris que es publiquen habitualment al Tamarrolàndia- i tants altres blocs i espais d'opinió- no crec que aquest sigui prou motiu per esborrar-lo de la meva llista d'enllaços.

Crec que tothom té dret a expressar la seva opinió- fins i tot vostè- i per tant tot i que respecto el seu plantejament no hi puc estar d'acord.

Especialment tenint en compte que no sé ni tan sols qui em demana que esborri l'enllaç.

Faci el que li sembli més convenient.

I si realment vol que en parlem seriosament d'aquesta o una altra qüestió em pot trobar als matins a la ràdio 376-731110 o bé pot enviar-me un correu electrònic.

Si es veu amb cor, identificant-se.

Moltes gràcies per la seva participació al bloc i fins aviat.

Anònim ha dit...

Dissortadament la majoria de comentaris de Tamarrolnadia es basen sobre denuncies ben reals que no van més enllà per les raons que tots coneixem: represàlies, por, denuncies, difamassions, etc.
Segur que alguns comentaris estan passas de tó,però,i sobretot els que s'oposen a Tamarrolandia.
Al senyor de més amunt que Aprengui a veure qui diu mentides.
Com s'interpreta "l'us temporer de bens públics", per exemple"?

Anònim ha dit...

És curiós jo sempre havia sentit a dir que els millors en fer politiques de dretes eren els Governs d'esquerres i les politiques de esquerres eren dutes a terme per Governs de dretes....Andorra deu ésser com sempre, l'excepció política d'Europa !!!

Anònim ha dit...

A més per més inri a part de Tamarrolàndia té un blog total i integrament en castellà, cosa que tampoc entenc, si vosté es d'andorra i andorrana hauría de defensar més el seu idioma.

Ningú és Perfecte ha dit...

qui té un bloc en castellà?

Ara m'he ben perdut!

Anònim ha dit...

News Totem,

Ningú és Perfecte ha dit...

Ah! això...

N'hi ha d'altres que estan lincats a aquesta pàgina i són en altres idiomes. I què?

Continuo sense saber veure on és el problema senyor Anònim.

Si tant li preocupa la llengua hauria de procurar cuidar la seva ortografia en comptes de castrar la pluralitat lingüística.

Gràcies altre cop per la seva participació al bloc.

Anònim ha dit...

realment lo del tamarrolandia ja fa mes que angunia. He comprovat que cada vegada el treuen de més blocs.

iona76 ha dit...

Jo no sé si el blog Tamarrolàndia té la credibilitat que diu el senyor anònim o no. La veritat és que fa molt de temps que conec el seu enllaç i encara no l'he visitat mai.
Avui, però faré l'excepció i el visitaré. I decidiré jo mateixa qui té credibilitat i qui no.
Aquesta és la reacció que esperava senyor anònim?
Parlant de dretes, aquests comentaris semblen talment els que ens tenen acostumats els sectors de la dreta de més a la dreta de les espanyes, no?

Anònim ha dit...

Com t'has atrevit Noe a posar links que no estan en català ? No em diguis que et va el rotllo pluralitat ! com has gosat posar links a diaris francesos !!! quin fàstic ! Ostres quan penso que jo vaig estudiar al Lycée : em faig mania només de pensar hi ! Senyor Anonim clar que si, tot ha d'estar en català i hem d'ignorar tota la resta ja que no ens aporta res. Visquen en otarcia sense els altres i reproduint-se entre nosaltres, que el gen català esdevingui el gen de referencia per una nova raça encara millor que la ariana ! Uf sort que la meva filla petita ha frenat el meu deliri i m'acaba de demanar que li posi TF1 ( indignant cadena televisiva francesa ) per mirar els seus dibuixos preferits : m'ho ha demanat en català....pero m'ho hagues pogut demanar en francés o en català o en castellà perquè només amb 5 anys ja parla aquestes tres llengues i no li suposo cap remordiment de consciencia mirar la televisio francesa tot i que la seva llengua materna és el català.
Anonim hauries d'agafar exemple d'una criatura de 5 anys : té una obertura d'esperit inimaginable per a tu.
Salutations distinguées ( buerks és gabatxo .. :-)

Anònim ha dit...

Sat Nam, gràcies, com es nota el ioga eh! Hi ha mantres i mantres.
No havia vist lo del meu bloc, aquest senyor anònim deu ser un pobre personatge que lo únic que fa es pena, ambla de coses que hi ha per fer en aquesta vida per la que et puguis sentir ple i satisfet i va i tria expressar la seva ira i ràbia de manera anònima.
Bon home si dius el nom encara et podrem fer una mica de teràpia entre tots.
Treu tot a fora alliberat! agafa aire i respira fons au va!

Tamarroman ha dit...

Noemi, sento que hi hagi gent que busqui controlar el que s'ha d'enllaçar o no a la teva pagina, utilitzant el meu blog com a excusa. Es increible que encara existeixi en el segle XXI gent que tingui tant poc de respecte per les llibertats individuals. Pero d'un altre costat ens te que animar a defensar el que creiem que es just en contra dels que ens volen intimidar.

Miquel Calsina Gordi ha dit...

Noe,
Ni cas de les "xorrades" com aquesta de l'enllaç, jo tinc el mateix comentari.

Anònim ha dit...

S'ha de ser un cínic rematat per dir que "encara existeixi en el segle XXI gent que tingui tan poc de respecte per les llibertats individuals", més que res quan aquesta afirmació ve d'una persona que tolera els insults i les desqualificacions més abominables al seu bloc.

Tamarro, a mi no m'ha de donar lliçons de constitucionalitat aquell que permet comentaris homòfobs, relatius a tares físiques o psicològiques o que posa de manifest les desgràcies personals d'individus no importa de quina ideologia siguin.

Si tu em parles de llibertats públiques jo et parlaré de drets fonamentals. Perquè, mal que et pesi, la llibertat d'expressió ve condicionada pel respecte a l'honor, la intimitat i la pròpia imatge, conceptes que, o no has entès mai, o que tot i comprener-los, ja et va bé que siguin trepitjats dia rere dia en un trist espectacle per veure qui la diu més grossa.

Suposo que, com és habitual en les teves respostes, diràs que això són figues d'un altre paner, que tu no ets autor dels insults dels teus seguidors, però recorda que tens la responsabilitat, com a propietari del bloc, de moderar el debat i vetllar tant per l'obervança del la llibertat d'expressió com pel compliment dels drets a la intimitat, l'honor i la pròpia imatge.

I un altre dia, quan llegeixis al teu bloc qui és un "maricón de merda" o qui "la mama molt bé" o qui se n'hauria d'anar "a un bloc per subnormals", tingues en compte les repercussions en les persones que tenen fills amb discapacitats, amb els homosexuals que no poden gaudir d'una realització plena o en les reivindicacions de les dones per la igualtat de gènere.

Finalment, em sembla repugnant que entris al bloc d'una persona com la Noemí Rodríguez, que ha patit en primera persona la repressió d'un sistema jurídic caduc i hiperproteccionista per dir quatre veritats com temples, i et posis a la seva alçada quan ella es fa responsable de tot el que diu, no obeeix a cap interès polític i respon davant de l'Administració de justícia pels seus actes.

És senzillament fastigós veure comentaris humiliants en contra de la pròpia Noemí al teu bloc i que ara li vinguis a donar ànims.

Perdoneu el meu to, peró m'indigna veure aquesta falsedat.

Anònim ha dit...

Tu Calsina tambe et quedes ben retratat. Quan has d'escriure als diaris et dius Miquel Calsina, quan entres al Tamarro i has de dir alguna barbaritat et dius Crunch... Fes-t'ho mirar noi.

crunch ha dit...

7:08 PM,
Defineix barbaritat.

Anònim ha dit...

Home Miquel, barbaritats no ho sé, però si tu creus que comentaris com els que reproduiré seguidament són propis d’un cap de llista per a unes comunals, que vols que et digui. Jo tampoc estic gens d’acord amb aquest desdoblament de personalitat tan curiós que tens.

“28/10/06 2:53 PM: Al capullo de les 10:08Am, del 28/10/06 Que et fas passar per mi, només dir-te que quant t'exampin em faré un fart de riure. A més que no "cola", no t'has adonat que ningú et fà "punyetero" cas, imbècil”.

“27/10/06 11:29 PM: Un últim apunt: Canturri, ves a "pastar" tu també, pesat...”.

“28/10/06 10:50 PM: (...) Però sempre que algún capullo imbècil (paraules fluixetes, pel que l'hi hauria de dir), intenti suplantar-me, ho faré i li dirè quatre coses (...)”.

“31/10/06 8:20 PM: Des de l'estranger i amb bon temps i sense platètics... al menys a la vista, s'hi està de conya”.

“4/11/06 11:49 AM: Cap de setmana..., estranger..., fins ahir de conya..., ara ja està plè de Liberals... Per cert, que pensabeu que farie el CDA, en la repetició del Congrés, ilusos... Son qüasi tant penosos com Segle 19”.

“6/11/06 9:19 AM: Si, Vols directes Uruguai - Andorra. Aeroport de La Rabassa, enllaç directe amb el telecabina cap a St.J., i, Bus expres fins And. La droga es pot posar en les borses transparents obligatòries. Els gossos perden l'olfacte amb les borses de plastic. Au va, paiassos...”.

“6/11/06 5:38 PM: Hugo, L'escrit del Sr. Tomàs Pascual surt al Mes.
Realment, és bastant ridícul, per quedar bé, com dius”.

“11/6/07 11:37 PM: El que mes em preocupa però, no son ells, els que manen, sinó els que els han votat. Volen el mateix ?. Viuen de la mateixa manera ?. Son tant feliços ?.... Si es així, No val la pena perdre el temps.... Aneu a pastar tots plegats”.

“11/6/07 11:37 PM: No se’ns han acabat les idees, es que ja n’ estem una mica farts de les vostres idees, que son nul·les i absurdes i només encaminades al vostre be. El que se’ns esta acabant es la paciència, per això ja no entrem gaire a fer comentaris. Amb gentussa com vosaltres no val la pena perdre el temps. Aquest es el país que voleu. No el canviarem amb comentaris al bloc. Però, poc a poc, a la premsa, a la ràdio, anem conscienciant a la gent i fent-los veure com sou realment. I tard o d’hora des de un partit o no, prendran consciencia, votaran correctament i os enviarem a la merda d’una patada al cul”.

“1/8/07 9:32 PM: La merda del tobotronc, amb una altra tallada d'arbres.
La merda que deixa la Festa Major. El soroll de la mateixa etc... Pallassos !!!”.

“27/6/07 11:46 PM: (...) LORENTE, PLEGA.”.

crunch ha dit...

12:15 AM,
Els comentaris particulars al meu blog, please. No cal molestar als demés.
Records al bartu i Cia.

Arxiu del blog