14 de febrer 2008

Canvis

Ahir plegava la Gemma Rial, avui ho fa la Pati Molné.
Quan el nou director parlava de canvis
jo pensava que es referia a una altra cosa.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan ara fa uns deu anys, jo corria per aquella santa casa de la Baixada del Molí, ni que m'ho haguessin jurat damunt d'una Bíblia, m'hauria cregut la notícia que ha saltat avui als diaris. La desfilada de gent que ha passat per aquella santa casa ha estat indescriptible. Sembla mentida que la tele pugui donar tanta història. I els protagonistes capitals són els mateixos que aleshores. I mani qui mani, el vaixell sempre va mig naufragant.

Anònim ha dit...

Llegint les teves reflexions, em sembla que estàs més pendent del que passa a Baixada del Molí, que de la teva pròpia emissora...
Que potser t'agradaria treballar allà??? Es la impressió que dones!!!
No cal mirar tant el gep dels altres i mirar-nos més a nosaltres mateixos!!! La teva emissora està més que acabada, però aixó no ets capaç de dir-ho!

Anònim ha dit...

De tota la vida que la Noemí ha sigut ,i continua, molt creguda!

David Gálvez Casellas ha dit...

Doncs jo, que ni treballo a la ràdio ni sé res d'ATV des de dintre, sí que crec que alguna cosa rara hi passa quan tanta gent aparentment competent salten per opinar, fer feina, manifestar-se, discrepar, etc. Vaja, que sembla que els que se'n són periodistes. Un dia hauríem de fer la llista de la gent que ha anat marxant en els darrers mesos i de les raons oficials que s'han anat oferint. Més enllà d'això només quedaria contrastar amb els directament afectats si els motius que s'han donat en públic són o no els reals.

Penso que en sortiria una bona novel·la de tot plegat.

David Gálvez Casellas ha dit...

Volia dir "Vaja, que sembla que els que se'n són periodistes de veritat". Això no va en demèrit dels que es queden, és clar.

David Gálvez Casellas ha dit...

Casum les presses! A veure si a la tercera ho aconsegueixo: "Vaja, que sembla que els que se'n van són periodistes de veritat."

Miquel Calsina Gordi ha dit...

David,
Si abans de la calçotada t'equivoques, després no entris...
Al anònim descalificador de la Noemí:
Doncs tant sols et diré :
Creguda ???
Doncs per a mi ja s'ho pot creure.

Anònim ha dit...

Noemi, ets una bona periodista i a més guapetona, la qual cosa a mo no em molesta, al contrari, però sembla que crea alguna gelosia...

En quant a l'edifici de la Baixada del Molí, li hauriem de dir la devallada del molí.
Tots els que han donat mostra d'inoperància tornen.

Anònim ha dit...

Ohhh, està molt bé que la gent et catalogui per que ets "guapetona" i no pas per altres coses.

No crea gelosia, el que no pot ser és que algú que treballa en una emissora que està acabada es dediqui a matxacar a la resta de mitjans. Aixó no es diu gelosia, és prepotència!!!!

Arxiu del blog