22 de setembre 2008

Comença la Temporada

Comença la sisena temporada del Ningú és perfecte.

Una temporada que es preveu força moguda si hem de fer cas del que passa cada vegada que ens trobem de cara amb un procés electoral.

Enrere queda la diada de Meritxell i la caça de l’isard, i és que amb les primeres pluges surten els bolets i també les noves vies.

La qüestió serà trobar el camí que ens tregui de la crisi, i sembla que no pinta fàcil.

Patronal i govern s’afanyen a donar possibles solucions al desgavell econòmic, però malgrat la llista de bons propòsits de l’executiu, el mateix cap de govern ja ens ha dit que no comptem que això realment hagi de solucionar els problemes -davant la mirada astorada del president de la cambra de comerç-.

Mentrestant, la vida continua i el programa també.

Enguany amb algunes novetats.

Cada dia a les 12 ens acompanyarà una d’aquelles persones que en Serrat qualificava com aquells que ens poden informar de què va la cosa, Consellers, Ministres, membres a l’oposició, Cònsols i representants de la societat civil seran amb nosaltres a la primera part del programa per comentar l’actualitat del dia.

Obrirem també la porta a noves seccions, d’astronomia amb Robert Lizarte, als personatges del Pirineu amb Isidre Domenjó, i mantindrem els clàssics del programa com el naturista Joan Amigó, el Doctor Rabanal, la secció revel.lació de la temporada passada amb els esports d’Òscar Martín i l’home dada, l’Albert Sanjuan, sense oblidar els espais dedicats al món dels llibres, i és que cada setmana ens acompanyarà un escriptor d’actualitat, aquesta setmana parlarem amb Àlex Rovira autor de la Bona Vida.

Mantenim també les portes obertes a l’opinió, amb alguns de les veus habituals, com Josep Dallerés o Pere Cervós però també amb nous fitxatges com Francesc Casals, Fèlix Canet o Quim Valera.

També des d’aquí donem la benvinguda el nou productor i tècnic del programa Joan Albert Lligonya, amb qui farem cada dia el programa.

I sobretot aquest any parlarem. Parlarem molt. Enguany, la tertúlia més veterana de la ràdio ha crescut.

Cada dia, de dilluns a divendres a partir de dos quarts de dues comença la tertúlia, amb les veus més representatives de la política del país, 45 minuts per mirar de posar les coses sobre la taula. O si més no d’intentar-ho.

Que ja se sap, que ningú és perfecte.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Noemi, si el teu programa no l'escolta ningu nena!!

Anònim ha dit...

Ni el programa, ni la ràdio...

Anònim ha dit...

Noemí, tanca el teu programa a Radio Valira, faras un favor social

Arxiu del blog