25 de setembre 2009

Divendres

Aquesta ha estat una setmana molt intensa.

Ha estat la primera setmana de la setena temporada del Ningú és Perfecte i hem tingut l’oportunitat de tenir a les mans un munt de coses noves per posar en marxa.

Noves seccions, entrevistes, vells i nous amics i col•laboradors. Tot plegat per confeccionar un programa que continua endavant amb la voluntat de ser entretingut i divulgador.

Es potser per això que ens entestem a parlar d’Andorra, de la vella i de la nova, de salut, de costums, de cultura, i perquè no? També de política.

Els qui com deia en Serrat, són els amos del poder i la glòria, qui en definitiva són, els que ens poden anar informant de què va la cosa.

Una setmana que conclou avui i que ens serveix per agafar embranzida per la setmana vinent. Una setmana que ja s’anuncia plena de grans propostes.

Ja us avancem que dilluns ens acompanyarà el cap de govern Jaume Bartumeu -encara que a la seva agenda digui que va a veure l’Ester Pons a l’hora L- no en feu cas, que serà a casa nostra. Dimarts ens acompanyarà un dels grans publicistes europeus dels darrers anys, Joaquín Lorente, que ens explicarà els avantatges de pensar. Una activitat productiva i gratuïta.
A l’entrevista de la setmana ens acompanyarà en Ladislau Baró, parlarem de llibres, i entrevistarem autors novells com Eva Mor, que està revolucionant la literatura juvenil.

Escoltarem opinions plurals dins i fora la tertúlia, i esperem que vosaltres també hi digueu la vostra, a través del telèfon, el bloc, el twitter o fins i tot el facebook.
De moment hi ha obert el debat per triar la cançó de comiat del programa d’avui.

No és ben bé com estar aquí, però gairebé, oi?
I és que Ningú és perfecte.

Arxiu del blog