22 d’octubre 2009

Tu tries

Ja ha començat la campanya contra els anuncis de prostitució als mitjans de comunicació, amb la qual es reclama que les institucions públiques no insereixin anuncis oficials als mitjans que ofereixen anuncis de serveis sexuals, ja que aquests "suposen una manera de promoure la prostitució que controlen proxenetes i màfies".

Una de las primeras accions de la campanya consisteix en l’enviament de SMS en els quals es demana la participació amb el següent text: No compris diaris amb anuncis de prostitució. Per una premsa de qualitat! No volem tabloides!

La campanya també demana que les institucions públiques no comprin espais publicitaris en aquest diaris.

3 comentaris:

Mari Carmen ha dit...

Discrepo de la mesura, penso que si vols evitar que ho manipulin les mafies el que has de fer es legalitzar la prostitució. Que obliguin a comprovar als anunciants que tenen una assegurança i els papers en regla em sembla millor. Hi ha demanda i gent disposada a oferir el servei, trobo una hipocresia donar-li l'esquena.

Ningú és Perfecte ha dit...

Legalitzar els assassinats perquè no hi hagi franctiradors?

Segur que també hi ha demana de sexe infantil, i nens disposats a "jugar" a aquest joc.

I per això s'ha de permetre?

que la nostra societta estigui podrida i no respecti els drets humans, no ens dóna cap legitimitat per legalitzar els abusos.

No. No puc estar a favor de legalitzar la prostitució.

El que cal és penalitzar els "usuaris" i sobretot els proxenetes.

Mari Carmen ha dit...

Respecto la teva opinió, però considero que no s'han de barrejar conceptes. Que els nens treballin també és un delicte, però això no fa que tots els majors d'edat que treballem siguem il·legals.

Que dues persones adultes, amb consentiment de les dues parts intercanviin sexe per diners no em sembla tan greu.

Per a mi el límit d'allò inacceptable està en que realment sigui consentit per les dues parts, sempre que, per descomptat parlem d'adults amb tota la seva capacitat mental.

Arxiu del blog