18 de febrer 2010

Avui: Jaume Bartumeu

Això de les xarxes socials és molt interessant. Ahir a aquesta hora publicava al perfil del facebook i al twitter l’anunci que avui al migdia ens acompanyaria el cap de govern.

Sobretot, per fer-ne publicitat- no direm mentides- però també, i no menys important, per obrir les portes al diàleg entre el carrer i la classe política, ara, que més que mai sembla que cadascuna campi al seu aire.

Que ningú es pensi que aquest és subterfugi per no fer la meva feina. Que una cosa no treu l’altra i hi ha molt malpensat darrerament.

Però és ben cert que diferents sensibilitats ofereixen també diferents punts de vista sobre qüestions que de forma unilateral a vegades semblaven planes.

I repassant algunes de les preguntes que els oients i seguidors del programa proposen al cap de govern m’adono que al marge de les polèmiques dels pactes, la gent el que vol és respostes. Solucions al seu dia a dia.

També m’adono que falta informació. Que algunes de les preguntes que es plantejaven les responien altres seguidors, amb la qual cosa em fa pensar que no només cal fer coses, sinó que cal donar-les a conèixer, sobretot quan estem parlant de temes de caire social.

Arxiu del blog