25 de febrer 2010

Ja falta menys!!!

Avui hem fet un nou recompte parcial de les signatures recollides de nacionals amb dret a vot a favor de regular el consum de tabac en els espais públics tancats.

Hores d'ara s'han recollit 709 signatures d'andorrans amb dret a vot, gairebé el 35% necessari per poder tirar endavant aquesta proposta legislativa popular.

El desglossament per punts de recollida és el següent:


Oficina Turisme Laurèdia Sant Julià 82
Centre Cultural la Llacuna Andorra la Vella 164
Comú de La Massana 28
Comú Encamp 33
Cadena Pirenaica 37
Comú de Canillo 16
Centre Màter 105
Pas de la Casa 11
Punts mòbils 110+123

Recordem que en el cas dels nacionals amb dret a vot s'ha de portar una fotocòpia del passaport per poder validar la signatura i que els menors d'edat poden donar el seu suport en la mateixa llista dels residents.

Hem detectat que es recullen signatures en quaderns no validats per notari.
És MOLT IMPORTANT que els nacionals signin els quadernets homologats per notari en els punts de recollida oficials aportant la fotocòpia del passaport perquè la seva signatura sigui VÀLIDA.

Confiem en continuar a bon ritme per assolir el nostre objectiu: Un mínim de 2.038 signatures de nacionals amb dret a vot, i totes les altres persones que ens vulguin donar suport.

Volem agrair les mostres de suport i encoratjar la ciutadania a participar en aquesta recollida si encara no ho ha fet.

Moltes gràcies a tots

1 comentari:

Salvador ha dit...

El que trobo escandalós és que es demani la signatura del 10% del cens electoral per presentar aquesta o qualsevol altra iniciativa.
Per exemple a Catalunya per presentar una ILP se'n necessiten només 50.000.

Arxiu del blog