Comença una nova setmana plena d’oportunitats.
Nosaltres, tenim la mirada posada en la campanya Andorra a taula i alguns d’aquests menús que conviden a salivera.
Trumfes del país, vedella amb denominació d’origen i les tendres xicoies.
Són alguns dels elements que comparteixen els 27 restaurants que enguany s’han sumat a aquesta iniciativa de
En aquest país de tant en tant tenim bones idees.
Fins i tot, en ocasions les posem en marxa.
Però gairebé sempre som incapaços de perserverar en l’intent fins consolidar iniciatives engrescadores com ho van ser el Festina, el Festival de Jazz o tantes altres.
Confonem bones idees amb propostes parroquials, polítiques d’un o altre color i les ganes de ser el cònsol o ministre de torn de veure el seu nom en qualsevol placa commemorativa fa que no cotitzi a l’alça continuar treballant per les bones idees dels altres.
Massa sovint, preferim equivocar-nos nosaltres a sumar esforços en els casos que val la pena continuar treballant i millorant projectes endegats per altres comuns, per altres governs, per altres persones.
És una pena que haguem deixat perdre tantes oportunitats de sumar i encara ara, ens entestem a buscar coses noves quan potser cal més treballar fort pel que ja està en marxa. I ja funciona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada