14 de maig 2012

Suma y sigue

Comença una nova setmana plena d’oportunitats.

Nosaltres, tenim la mirada posada en la campanya Andorra a taula i alguns d’aquests menús que conviden a salivera.

Trumfes del país, vedella amb denominació d’origen i les tendres xicoies.

Són alguns dels elements que comparteixen els 27 restaurants que enguany s’han sumat a aquesta iniciativa de la Unió Hotelera i que recupera aquell esperit de les Jornades Andorranes de Cuina de Tardor que no s’haurien hagut deixat de fer mai.

En aquest país de tant en tant tenim bones idees.

Fins i tot, en ocasions les posem en marxa.

Però gairebé sempre som incapaços de perserverar en l’intent fins consolidar iniciatives engrescadores com ho van ser el Festina, el Festival de Jazz o tantes altres.

Confonem bones idees amb propostes parroquials, polítiques d’un o altre color i les ganes de ser el cònsol o ministre de torn de veure el seu nom en qualsevol placa commemorativa fa que no cotitzi a l’alça continuar treballant per les bones idees dels altres.

Massa sovint, preferim equivocar-nos nosaltres a sumar esforços en els casos que val la pena continuar treballant i millorant projectes endegats per altres comuns, per altres governs, per altres persones.

És una pena que haguem deixat perdre tantes oportunitats de sumar i encara ara, ens entestem a buscar coses noves quan potser cal més treballar fort pel que ja està en marxa. I ja funciona.

Arxiu del blog