08 d’octubre 2008

Ja sóc gran!

600 persones es van trobar ahir al complex esportiu i sòciocultural d’Encamp en el dinar anual de la festa Magna.

Un àpat al qual no van faltar ni cònsols, ni síndics, ni consellers, ni ministres, ni ningú que després no vulgui haver de donar comptes a la padrina per explicar-li com és que ell no hi era a la festa.

Durant la trobada entre posar-se al dia, i els plats que anaven desfilant van tractar-se també temes importants.

Qüestions que avui afecten els padrins i que d’aquí a uns anys ens afectaran a nosaltres si no hem estat capaços de donar-los una resposta satisfactòria.

Ahir la Ministra de Salut, Montserrat Gil parlava de la nova residència del Cedre, i Miquel Alís, més fluixet, però no menys contundent, reclamava que es tirés endavant la residència de la parròquia d’Encamp.

Mentre el cap de govern reconeixia que per edat era membre de ple dret del col·lectiu de padrins, el president de la federació d’associacions de gent gran es felicitava perquè sembla que al final, les autoritats comencen a posar- se a treballar en favor de les seves reivinidicacions, si més no en algunes, com és el cas de la residència.

Ara caldrà que facin front a la resta de necessitats d’un col·lectiu que demana poc, que ha donat molt i que a vegades malviu amb no gens.

Ni que sigui des d’un punt de vista egoista, que a vells, amb sort hi arribarem tots.

1 comentari:

Anònim ha dit...

holes Noemí, vaja cable t'ha colocat el Tomàs Pasqual amb lo de l'ampliació de la ràdio. Força bé!

Arxiu del blog