05 de febrer 2009

Blocs i Blocs


El Centre de la Cultura Catalana del Principat d’Andorra dedica aquest any el llibre de Sant Jordi als blocs en llengua catalana i, més concretament, als dels Pirineus.
Per aquest motiu, el Centre convida tots els blocaires d’Andorra i dels Pirineus a participar en l’edició d’aquest llibre enviant un post.
Els millors posts seran publicats en el llibre, que es distribuirà a un preu mòdic a la parada de Sant Jordi del Centre de la Cultura Catalana, a la plaça del Poble d’Andorra la Vella i a diverses llibreries del país, Barcelona i també Madrid.
Amb aquesta iniciativa, el Centre vol promocionar la lectura i la creació literària en català i en la resta de llengües dels Pirineus, com l’occità, l’aragonès i el basc.

Bases de participació

1- Es poden presentar a la selecció tot tipus de posts de contingut literari com narracions, poesies, cartes, comentaris o contes que s’hagin publicat en un bloc. No s’acceptaran escrits sobre temes polítics.

2- Es poden presentar al concurs tots els blocaires del Principat d’Andorra i de les comarques i contrades pirinenques i prepirinenques d’Aquitània, Aragó, Catalunya, Llenguadoc – Rosselló, Migdia – Pirineus, Navarra i el País Basc.

3- Els articles hauran d’estar escrits en aragonès, basc, català o occità, sempre amb la varietat estàndard.

4- L’extensió del post no haurà de superar un full DIN-A 4.

5- El jurat seleccionarà els millors posts, sense tenir en compte en quina llengua estan publicats.

6- El llibre serà distribuït a preu mòdic, per tant, els participants hauran de renunciar a qualsevol dret sobre l’obra.

7- Tots els participants rebran gratuïtament diversos exemplars del llibre de Sant Jordi.


8- Tots els interessats a participar cal que enviïn, abans del 15 de febrer, un correu electrònic al Centre de la Cultura Catalana ccc@andorra.ad amb les dades del formulari degudament omplertes.



Formulari de participació


Per participar cal enviar un correu electrònic al correu ccc@andorra.ad especificant:

Nom del bloc:
Adreça del bloc:

Nom del post:
Adreça del post:
Data de publicació del post:

Nom i cognoms de l’autor:
Número de passaport o document d’identitat:
Adreça:
Codi Postal: Població:
Telèfons de contacte:
Correu electrònic de contacte:

1 comentari:

Luis Portugal ha dit...

Hola
Tiene un buen blog.
Lo siento no escribir más, pero mi español es malo escrito.
Un abrazo de mi país, Portugal

Arxiu del blog