17 de desembre 2009

Respect me


ApC afirma que CR hauria de votar el pressupost perquè és el mateix dels governs liberals.

Així ho deia dilluns l’Eusebi Nomen a casa nostra, compartint tertúlia- distesa- amb Francesc Rodríguez i Ladislau Baró.

Com no són capaços d’avançar un pas, enclavats en el no, a les demandes de perquè no tiren endavant, la resposta és: “Fes-ho tu”.

Ja fa dies que li dono voltes al tema. No té res a veure amb les persones. Penso que és més que evident la simpatia i respecte que em desperten Francesc Rodríguez o Ladislau Baró... fins i tot l’enfant terrible, Eusebi Nomen- qui menys conec dels tres, en el tracte personal, és força agradable quan vol.

Però no és això, companys, no és això.

Els ciutadans vam delegar en els nostres representants la responsabilitat de governar un país que viu immers en una crisi mundial i personal enclavada en el canvi de paradigma econòmic.

I ells no saben fer res més que enrocar-se en el no, oferir mans esteses sense bellugar-se del lloc, i veure-les venir oferint un pacte inacceptable.

Començo a pensar que fer política no és compatible amb fer país.

* El titular, inspirat en l'editorial d'avui del Periòdic d'Andorra.

1 comentari:

Meri ha dit...

"Un humanismo bien ordenado no comienza por sí mismo, sino que coloca el mundo delante de la vida, la vida delante del hombre, el respeto por los demás delante del amor propio." (Claude Lévi Strauss)

Arxiu del blog