08 de gener 2010

La democràcia és cosa de tots

Continua endavant la campanya de recollida de signatures per tal que es pugui entrar al Consell General, una proposició de Llei que reguli el consum de tabac en els espais públics tancats.
Des d'ahir, data de posada en marxa de la campanya, ja s'han incrementat en quatre punts més els centres de recollida de signatures, i esperem que en els propers dies es pugui arribar a totes les parròquies.
Hores d'ara es poden recollir signatures a :

CADENA PIRENAICA - ENCAMP
COMÚ D'ENCAMP
COMÚ DE CANILLO
CENTRE CULTURAL LA LLACUNA- ANDORRA LA VELLA
OFICINA DE TURISME DE LA PLAÇA LAURÈDIA- SANT JULIÀ
TRÀMITS COMÚ- PAS DE LA CASA
CENTRE MÀTER- ANDORRA LA VELLA
FARMÀCIA DEL PAS- PAS DE LA CASA
FARMÀCIA RAMON BORRA- PAS DE LA CASA
COMÚ DE LA MASSANA
CENTRES INLINGUA

El Punt de recollida de la Llacuna serà plenament operatiu a partir de dilluns. perdoneu les molèsties aquells que-em consta- ja us heu desplaçat fins allà.

Tot i intentar arribar a tot arreu, no sempre és fàcil arribar als punts de suport. És per això que demanem la teva implicació directa.

Si creus que aquesta proposta pot interessar al teu entorn i als col·lectius als quals pertanys:
Associacions de pares i mares, clubs esportius, veïns de l'escala, centres de treball, companys de partides de dòmino, cases regionals, alumnes de classe de ceràmica i/o altres, posa't en contacte amb nosaltres i et facilitarem un full per recollir signatures que després només hauràs de retornar a les instal·lacions de CADENA PIRENAICA.

Per canviar les coses cal fer alguna cosa més que queixar-se.

1 comentari:

Ningú és Perfecte ha dit...

Ens pots trucar per telèfon al 73.20.00, enviar-nos un correu a noemi-arroba-cadenapirenaica.com, o bé un missatge a través del facebook, el twitter o aquest mateix bloc i ens posarem en contacte amb tu.

Moltes gràcies.

Arxiu del blog