25 de febrer 2011

Amigos para siempre

UP es desmarca clarament de la llista d’APC a les generals i aposta per Demòcrates per Andorra deixant sense suport al seu candidat natural a la nacional, Eusebi Nomen.

La formació encampadana, feu de la plataforma encapçalada per Eusebi Nomen confirma així la distància- sembla que insalvable- entre uns i altres. Fet i fet, tots els logos d’APC han estat retirats de la seu electoral d’UP a la parròquia d’Encamp.

Ahir a la nit, els membres d’UP supervivents de les negociacions celebraven a la capital la presentació de la candidatura encapçalada per Antoni Martí, mentre Nomen, sempre amb l’amenaça d’un nou cop d’efecte no descarta retirar la seva candidatura si – segons ell- el programa centrista aporta solucions concretes al país. Em penso que hores d’ara només ell es creu les seves – surrealistes- explicacions.

El ball ja ha començat. Tothom mira de sortir a la foto en la millor posició possible.

Aquells que ja no encaixen queden relegats, els antics amics deixen de respondre el telèfon. D’aquí a no res ens intentaran vendre que UP no ha estat mai APC, que anem confosos, que les coses no són com semblen.

El cert, és que ningú pot esperar fer amics en un món tant ple d’ego i ambició com aquest. Però suposo que tampoc els esperaven. Que ja ho diuen, ningú és perfecte.

Arxiu del blog