09 de novembre 2011

Men in black

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, posarà el seu càrrec a disposició del president de la República d'Itàlia, Giorgio Napolitano, tan bon punt s'aprovin les primeres reformes econòmiques exigides per la Unió Europea. Gairebé instantàniament la Borsa de Milà puja un 2,4%, cosa que ha estat interpretada com un suport dels mercats a la dimissió de l'Executiu que semblava resistent a qualsevol velina.

Paral·lelament Isabel Pantoja anuncia a través de les pàgines d’una revista de paper gruixut que serà àvia l’any que ve.

A Sarkozy i Obama els enganxen despotricant de Netanyaju.

A Andorra els treballadors de la tele s’assabenten que el seu lloc de feina està a l’aire gràcies als diaris i més enllà, ens fem ressó que Piqué i Shakira ja tenen la seva pròpia figura del caganer pel pessebre d’aquest any.

Potser tot plegat és culpa del "2005 YU55", l'asteroide que havia de passar molt a prop de la Terra, i que ho ha fet finalment a prop de la mitjanit, una hora abans del que s'havia previst.

Tot i això, la Casa Blanca insisteix des del seu web que "no hi ha evidències" que existeixi vida fora del nostre planeta, ni que una "presència extraterrestre" hagi contactat amb "algun membre de la raça humana".

Francament, a vegades costa de creure.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sobre lo de la NASA, de que no hem tingut contactes ET's, tinc els meus dubtes.
Lo que si està clar, és que els responsables d'aquesta crisis, tenen les butxaques plenes i segur que es foten un fart de riure de nosaltres ( els pobres treballadors)

Arxiu del blog