03 d’octubre 2008

mama, mama..al cole em tenen mania

D’aquí a poques hores el Consell General acollirà la primera sessió del nou període de sessions amb una jornada atapeïda de coses per discutir i aprovar- si s’escau-.

Entre altres l’esperada proposició de Llei de la Seguretat Social, que després de més de deu anys sent prioritària, finalment arriba – sembla- a bon terme- i és que en aquest sentit no s’esperen gaire sorpreses, més enllà de les reserves de vot que facin cadascun dels grups parlamentaris.

Un altre tema serà l’aprovació del projecte de llei de crèdit extraordinari que ha de permetre tirar endavant el vial de Sant Julià de Lòria.

Un projecte del qual gairebé ningú en discuteix la utilitat però que molts en qüestionen la forma i l’oportunitat.

Tot i això, la intriga està servida entre els rumors que apunten a una més que provable negativa del grup parlamentari de CDA+SegleXXI – sembla que ha pesat més la pressió dels socis lauredians que els costums-i una no se sap si tant provable abstenció dels consellers de Renovació Democràtica- que fet i fet pemetria tirar endavant el projecte.

La tensió es nota en l’ambient.

En els darrers dies de tot arreu arriben rumors que parlen d’amenaces de dimissions en bloc i convocatòria d’eleccions anticipades si no passa el projecte. És clar que aquestes mateixes amenaces en forma de rumors també es deixaven sentir les hores prèvies a la incerta aprovació en el seu moment de l’obertura al capital estranger que finalment va quedar en una mena de no res i que tampoc no va fer vessar la sang al riu.

Malament rai quan la convocatòria d’eleccions depèn dels rumors que envolten l’aprovació d’un crèdit, i és que al marge del que passi realment més enllà dels comentaris de carrer, que no deixen de ser rumors, el cert és que de ser cert sembla més una marraneria de nen aviciat que una forma seriosa de fer política.

Recordeu? Allò de tenir arguments i debatre públicament.
Res nou, ja ho feien els grecs.

És clar que en un país on un ministre i un cònsol s’acusen mútuament de tenir-se mania, que més podem esperar?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Veig que la tardor, tot i el fred d'aquests dies, ha començat molt calenta pel Principat.

La situació econòmica global no semblaria aconsellar eleccions anticipades, però però......, des de fora estant,...m'apuntaria a la travesa d'un acord suigeneris al darrer moment.

Cordialment,
Andreu

Arxiu del blog