14 de gener 2010

ÚLTIMA HORA

En primer lloc vull agrair-te tota la feina que has estat fent fins ara per tal d'impulsar aquesta iniciativa parlamentària popular i espero poder seguir comptant amb tu a partir d'ara.

Tant de bo aquesta proposició de llei pugui entrar a tràmit parlamentari, ja que, tot i que és difícil trobar-hi arguments en contra, tinc molt clar que si aquesta proposta no surt de l'àmbit ciutadà és difícil que pugui tirar endavant.

És per aquest motiu, que durant uns dies aturarem la campanya per reformular el procediment de recollida i així garantir que no ens poguem trobar el dia D amb què no pot tirar endavant per un problema de forma.

És la primera vegada a Andorra que la ciutadania decideix tirar endavant una proposició de llei, i el procediment no està encara regulat per llei. és per això que s'imposa ser extremadament curosos en la forma de recollida de signatures del 10% del cens electoral per tal que no hi hagi cap dubte que som tots els que signem els qui volem aquesta llei, i que tots som qui diem ser.

Per això, caldrà signar en uns nous quadernets revisats per un notari, que aviat es distribuiran als punts de recollida de signatures i aportar una fotocòpia del passaport.

D'altra banda els residents podran seguir donant el seu suport com fins ara en els diferents punts de recollida.

Espero que no sigui massa un daltabaix i que els formalismes que es requeriran a partir d'ara no facin enrere totes aquelles persones que estem convençudes que una Andorra sense fum de tabac en els espais tancats és possible.

Esperem poder reprendre la recollida de signatures durant la setmana vinent.

Us mantindrem informats

Moltes gràcies per tot i disculpeu les molèsties.

Arxiu del blog